Om os

CSR-rådgivning.dk er grundlagt i 2015 og ledes af Lars Konggaard, som har mere end 20 års erfaring med rådgivning om CSR, forretningsstrategi og organisationsudvikling.

CSR-rådgivning.dk har indgået samarbejdsaftaler med KPMG og Green Network, hvilket betyder, at der er et stort antal erfarne CSR-konsulenter til rådighed for CSR-projekter hos vores kunder. CSR-rådgivning.dk rådgiver både store, mellemstore og mindre virksomheder, vi dækker hele landet, og vi har konkret erfaring med de fleste brancher.

Læs hvad pressen har skrevet om os...

Lars Konggaard

Telefon: +45 20 10 38 08

Send mail

Lars på LinkedIn


 

Lars Konggaard

Specialisering

Lars er specialiseret i CSR-strategi, CSR-rapporter, Ansvarlig Leverandørstyring, CSR-politikker, anti-korruption, CSR-implementering mv.

Baggrund

Lars har i over 20 år arbejdet med rådgivning indenfor CSR, forretningsstrategi og projektledelse.

Siden januar 2016: Senior CSR-rådgiver hos CSR-rådgivning.dk.

Director hos KPMG Climate Change & Sustainability 2014-2016 og director hos Deloitte Sustainability 2009-2014.

Tidligere har han været projekt- og strategidirector i Deloitte, senior manager i Corporate Finance Midmarket i Deloitte, grundlægger og leder af Management Consulting Midmarket i Deloitte, koncernregnskabschef i Skandinavisk Motor Co. og revisor i Schøbel & Marholt.

Uddannelse

Lars er uddannet fra Copenhagen Business School, og han har taget en række kurser og certificeringer indenfor CSR-, strategi- og ledelsesområdet.

Rådgivningserfaring

Lars har ledet kundeprojekter indenfor:

  • CSR- og bæredygtighedsstrategi, implementering og effektmåling
  • Forretningsstrategi og forandringsledelse
  • Ansvarlig leverandørstyring og anti-korruption
  • Identifkation og styring af CSR-risici og -muligheder
  • CSR-rapportering og revisorerklæringer på CSR-rapporter
  • Anskaffelse og implementering af IT-systemer til CSR-data
  • Forretningsorienteret risikostyring
  • Projektledelse og projektprogramledelse
  • Anskaffelse og implementering af ERP-systemer

Du kan se Lars' CV her.


 

Vores samarbejdspartner Green Network

CSR-rådgivning.dk har i 2016 indgået samarbejdsaftale med CSR-konsulentfirmaet Green Network. I fællesskab sælger og leverer vi rådgivning om CSR til danske virksomheder.

Green Network er startet i 1994 og dækker med fire erfarne CSR-konsulenter alle virksomhedens behov for rådgivning om CSR. Green Network er landekontor i Danmark for CSR Europe, som samler mere end 10.000 virksomheder i arbejdet med CSR, og som er rådgiver for Europa Kommissionen om CSR.

Du kan se mere på Green Networks hjemmeside, og du kan læse pressemeddelelsen her.

Fra Green Network er det direktør Susanne Lydholm, der er kontaktperson. Susanne kan kontaktes på telefon +45 22 98 03 33 eller mail Susanne Lydholm.


 

Vores samarbejdspartner KPMG

Vi har i 2017 indgået samarbejdsaftale med KPMG om i fællesskab at sælge og levere rådgivning om CSR, bæredygtighed og samfundsansvar til danske virksomheder - private såvel som offentlige.

Rådgivning af vores fælles kunder tager udgangspunkt i de massive erfaringer indenfor CSR-området, som begge parter besidder. Rådgivningsydelserne omfatter bl.a. CSR-strategi og revisorerklæringer på og udarbejdelse af CSR-rapporter. Alle brancher og både større og mindre virksomheder er i fokus for samarbejdet.

Du kan læse annonceringen af aftalen her.

Fra KPMG er det partner Niels Vendelbo, der er kontaktperson. Niels kan kontaktes på telefon +45 25 54 36 58 eller mail nielsvendelbo@kpmg.com.


 

Vi rejser ansvarligt

CSR-rådgivning.dk har indgået partnerskab med rejseportalen Goodwings.

Det betyder, at vi yder donationer til udviklingsprojekter, der understøtter FN's 17 Verdensmål, hver gang vi rejser.

Se mere på www.goodwings.com.


 

Honorar og forretningsbetingelser

Hos CSR-rådgivning.dk har vi etableret os med en fordelagtig omkostningsstruktur, hvilket betyder, at vores honorarer er en del lavere, end hvad du tilbydes hos de specialiserede danske og internationale CSR-konsulentfirmaer, de store rådgivende ingeniørfirmaer, Deloitte, PwC, EY m.fl.

Du kan se vores "Forretningsbetingelser - Februar 2016" her. Disse forretningsbetingelser er gældende for alle opgaver, vi udfører.