Om os

CSR-rådgivning.dk ledes af Lars Konggaard, som har mere end 25 års erfaring med rådgivning om CSR, forretningsstrategi og organisationsudvikling.

CSR-rådgivning.dk har indgået samarbejdsaftaler med KPMG og Green Network, hvilket betyder, at der er et stort antal erfarne CSR-konsulenter til rådighed for CSR-projekter hos vores kunder. CSR-rådgivning.dk rådgiver både store, mellemstore og mindre virksomheder, vi dækker hele landet, og vi har konkret erfaring med de fleste brancher.

Lars Konggaard

Telefon: +45 20 10 38 08

Send mail

Lars på LinkedIn

Lars Konggaard

Specialisering

Lars er specialiseret i CSR-strategi, CSR-implementering, ansvarlig leverandørstyring samt CSR-rapportering og CSR-erklæringer.

Baggrund

Lars har været seniorrådgiver i CSR og bæredygtighed hos CSR-rådgivning.dk siden 2016. Tidligere har han været director hos KPMG Climate Change & Sustainability 2014-2016 og før det hos Deloitte Sustainability i en tilsvarende stilling siden 2009.

Lars har i over 25 år arbejdet med rådgivning indenfor CSR, forretningsstrategi og projektledelse.

Lars har tidligere været projekt- og strategidirector i Deloitte, senior manager i Corporate Finance Midmarket i Deloitte, grundlægger og leder af Management Consulting Midmarket i Deloitte, koncernregnskabschef i Skandinavisk Motor Co. og revisor i Schøbel & Marholt.

 

Uddannelse

Lars er uddannet fra Copenhagen Business School, og han har taget en række kurser og certificeringer indenfor CSR-, strategi- og ledelsesområdet.

Rådgivningserfaring

Lars har ledet kundeprojekter indenfor:

  • CSR- og bæredygtighedsstrategi, implementering og effektmåling
  • Forretningsstrategi og forandringsledelse
  • Ansvarlig leverandørstyring og anti-korruption
  • Identifkation og styring af CSR-risici og -muligheder
  • CSR-rapportering og revisorerklæringer på CSR-rapporter
  • Anskaffelse og implementering af IT-systemer til CSR-data
  • Forretningsorienteret risikostyring
  • Projektledelse og projektprogramledelse
  • Anskaffelse og implementering af ERP-systemer

Du kan se Lars' CV her.

Honorar og forretningsbetingelser

Hos CSR-rådgivning.dk har vi etableret os med en fordelagtig omkostningsstruktur, hvilket betyder, at vores honorarer er lavere, end hvad du tilbydes hos de specialiserede danske og internationale CSR-konsulentfirmaer, de store rådgivende ingeniørfirmaer, Deloitte, PwC, EY m.fl.

Vores honorarer ligger typisk på omkring halvdelen af disse konkurrenters priser.

Du kan se vores "Forretningsbetingelser - Februar 2016" her. Disse forretningsbetingelser er gældende for alle opgaver, vi udfører.

Vores samarbejdspartner Green Network

CSR-rådgivning.dk har i 2016 indgået samarbejdsaftale med CSR-konsulentfirmaet Green Network. I fællesskab sælger og leverer vi rådgivning om CSR til danske virksomheder.

Green Network er startet i 1994 og dækker med 6 erfarne CSR-konsulenter alle virksomhedens behov for rådgivning om CSR. Green Network er landekontor i Danmark for CSR Europe, som samler mere end 10.000 virksomheder i arbejdet med CSR, og som er rådgiver for Europa Kommissionen om CSR.

Du kan se mere på Green Networks hjemmeside, og du kan læse pressemeddelelsen her.

Fra Green Network er det partner Kenneth Hald Jensen, der er kontaktperson. Kenneth kan kontaktes på telefon +45 61 51 33 88 eller mail Kenneth Hald Jensen.

Vores samarbejdspartner KPMG

Vi har i 2017 indgået samarbejdsaftale med KPMG om i fællesskab at sælge og levere rådgivning om CSR, bæredygtighed og samfundsansvar til danske virksomheder - private såvel som offentlige.

Rådgivning af vores fælles kunder tager udgangspunkt i de massive erfaringer indenfor CSR-området, som begge parter besidder. Rådgivningsydelserne omfatter bl.a. CSR-strategi og revisorerklæringer på og udarbejdelse af CSR-rapporter. Alle brancher og både større og mindre virksomheder er i fokus for samarbejdet.

Du kan læse annonceringen af aftalen her.

Fra KPMG er det partner Niels Vendelbo, der er kontaktperson. Niels kan kontaktes på telefon +45 25 54 36 58 eller mail nielsvendelbo@kpmg.com.

Vi rejser ansvarligt

CSR-rådgivning.dk har indgået partnerskab med rejseportalen Goodwings.

Det betyder, at vi yder donationer til udviklingsprojekter, der understøtter FN's 17 Verdensmål, hver gang vi rejser.

Se mere på www.goodwings.com.